LIIKELAHJAT

Liikelahjalla kiität ja vahvistat liikesuhteitasi yhteistyökumppaniisi tai palkitset henkilökuntaasi. Liikelahja kertoo lahjanantajan yrityksen arvoista ja mieltymyksistä sekä viestii luottamuksesta yhteiseen työhön.

Liikelahja valikoimastamme löytyy käytännöllisiä lahjatuotteita arkeen ja juhlaan. Valtaosa tuotteista on pakattu valmiiksi lahjapakkauksiin, joten se on kätevä kuljettaa ja antaa. Mikäli tuotteeseen ei kuulu pakkausta, pakkaamme valitsemasi liikelahjat kuten haluat.

Kotimaisten kynttilöiden valo tuo mukavaa tunnelmaa lyhdyn sisällä pimeneviin iltoihin. Uusi keittiötekstiilisarjamme on valmistettu 70 % kierrätetystä puuvillasta. Kolmen trendikkään värin ansiosta se sopii moneen kotiin, tuoden sinne lisää kauneutta. Liina kokoja on kaksi, ja kokonaisuutta täydentää lautasliinat, patakintaat ja patalaput. Iltojen viiletessä on ihana käpertyä lepäämään pehmeään torkkupeittoon tai jos olet vilukissa valikoimastamme, löytyy myös merinovillaa sisältäviä vilttejä.

Sivustollamme on esitelty osa kauttamme saatavista tuotteista. Esitetyt hinnat ovat alv 0 %. Alv 24 % tai 14 % lisätään laskutuksen yhteydessä. Hinnat eivät sisällä merkkaus/painatuskuluja, eikä toimituskuluja ellei siitä erikseen mainita tuotteen kohdalla.

Tulemalla myyntinäyttelyymme pääset tutustumaan kattavaan mallistoon.

Näytetään tulokset 1–16 / 30