LIIKELAHJAT

Liikelahjalla kiität ja vahvistat liikesuhteitasi yhteistyökumppaniisi tai palkitset henkilökuntaasi. Liikelahja kertoo lahjanantajan yrityksen arvoista ja mieltymyksistä sekä viestii luottamuksesta yhteiseen työhön.

Liikelahja valikoimastamme löytyy käytännöllisiä lahjatuotteita arkeen ja juhlaan. Valtaosa tuotteista on pakattu valmiiksi lahjapakkauksiin, joten se on kätevä kuljettaa ja antaa. Mikäli tuotteeseen ei kuulu pakkausta, pakkaamme valitsemasi liikelahjat kuten haluat.

Tulevana kesänä kotoilu, mökkeily ja retkeily ovat varmasti meidän jokaisen suosikki juttuja. Miten ihanaa onkaan saada riippukeinu, johon voi köllähtää lukemaan kirjaa. Nautiskelijoille ja kokki kolmosille löytyy erilaisia grillaus settejä, pizzakivi lastalla ja muita tykötarpeita maukkaan ruuan valmistamiseen ja esillepanoon. Mestari kokki pukee tietysti päälleen asiaan kuuluvan essun. Millaisen suutarinessun ideoimme teidän kesäsettiinne?

Vai onko asiakkaasi, retkeilyä harrastava eränkävijä? Laitetaanko reppuun istuinalusta, termari, teräsmuki, retkipuukko? Vai onko katukuvassa näkyvissä fiksusti yritysilmettänne tukeva t-paita tämän kesän juttu?

Sivustollamme on esitelty osa kauttamme saatavista tuotteista. Esitetyt hinnat ovat alv 0 %. Alv 24 % tai 14 % lisätään laskutuksen yhteydessä. Hinnat eivät sisällä merkkaus/painatuskuluja, eikä toimituskuluja ellei siitä erikseen mainita tuotteen kohdalla.

Tulemalla myyntinäyttelyymme pääset tutustumaan kattavaan mallistoon.

Näytetään tulokset 1–16 / 28