LIIKELAHJAT

Liikelahjalla kiität ja vahvistat liikesuhteitasi yhteistyökumppaniisi tai palkitset henkilökuntaasi. Liikelahja kertoo lahjanantajan yrityksen arvoista ja mieltymyksistä sekä viestii luottamuksesta yhteiseen työhön.

Tänä jouluna, jos koskaan on tärkeää muistaa ja kiittää henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita.

Liikelahja valikoimastamme löytyy käytännöllisiä lahjatuotteita arkeen ja juhlaan. Tuotteet on pakattu valmiiksi lahjapakkauksiin. Miten ihanaa onkaan saada pehmeä paketti, johon voi kääriytyä joulunseutuun lukemaan kirjaa. Nautiskelijoille ja kokki kolmosille löytyy erilaisia veitsisettejä, juustotarjottimia ja muita tykötarpeita maukkaan ruuan valmistamiseen ja esillepanoon. Ettei koko joulu menisi löhöilyksi laitetaanko reppuun istuinalusta, termari, teräsmuki? Päälle lämmin takki ja heijastavaa näkyvyyttä ja koko perhe nauttimaan raikkaasta ulkoilusäästä.

Sivustollamme on esitelty osa kauttamme saatavista tuotteista. Esitetyt hinnat ovat alv 0 %. Alv 24 % tai 14 % lisätään laskutuksen yhteydessä. Hinnat eivät sisällä merkkaus/painatuskuluja, eikä toimituskuluja ellei siitä erikseen mainita tuotteen kohdalla.

Tulemalla myyntinäyttelyymme pääset tutustumaan Joensuun kattavimpaan mallistoon.

Näytetään tulokset 1–16 / 23